LIMITLESS mom

Vind de balans tussen jouw rol als moeder en jezelf als sensuele vrouw.

Een dag om te investeren in jezelf en compleet te ontspannen. Laat je verwennen door een cacao ceremonie, ademwerk, lekker eten en gesprekken met andere mama’s! 

Self-care isn't selfish

Lieve mama,

Je kent ze vast wel. De dagen dat je shirt onder de kots zit. Dat de tranen in je ogen staan omdat jouw kleine een tantrum heeft op het terras en je het zelf ook even niet meer weet. De sprongetjes. En dan voor de zoveelste keer je bed uit…

Ik hoef het je denk ik niet verder uit te leggen. Moederschap is een shared experience.

En toch voelen we ons vaak eenzaam. Niet connected met de mensen om ons heen (want…tijd- en energiegebrek). 

Maar ook niet connected met onszelf. Wie was jij voordat je moeder was? En hoe integreer je die versie van jezelf met jouw rol als prachtige moeder? 

Ik voel het zelf ook allemaal. En om die reden organiseer ik, samen met Wies Simons, LIMITLESS mom.

Een dag waarin jij zowel als moeder én als sensuele vrouw aanwezig mag zijn. 

de magie van de dag

ontspanning

De dag staat in teken van rust. even met jezelf zijn. We weten allemaal dat je een leukere moeder bent als je ook tijd in jezelf investeert.

delen is helen

Je bent niet alleen! ongegeneerd praten over moederschap, jouw kleine (laat vooral foto's zien), de ups, de downs -- zonder dat men jou daarover oordeelt of het gespreksonderwerp snel verandert.

sensualiteit

Oefeningen, ademwerk, muziek, eten - alles staat in teken van sensualiteit en genot. Geniet van al je zintuigen. Ik geef je deze dag concrete tools mee die je thuis kunt inzetten als je je even niet zo sexy voelt.

gifts

Mijn liefdestaal is cadeautjes. Dus laat je deze dag door mij verwennen! Je gaat in ieder geval niet met lege handen naar huis.

LIMITLESS mom in foto's

programma

14:00 uur – Inloop

14:15 uur – Welkom & een korte ijsbreker 

14:45 uur – Korte pauze

15:00 uur – Warme, liefdevolle cacao ceremonie waarin zelfliefde centraal staat. Gefaciliteerd door Wies Simons van Wilgkracht.

16:00 uur – Ademwerk voor ultieme ontspanning

17:15 uur – Sharing circle – je hoeft niks te delen, maar het kan voorkomen dat je graag jouw ervaring tijdens de ademwerk bespreekt

17:45 uur – Afsluiting van de dag

17:45 uur – 18:45 uur – Hapjes, drankjes en de dag gezellig afronden. 

Praktisch

Datum: zondag 10 september

Locatie: De Barthkapel, Den Haag

Investering

Optie 1: early bird (tot 1 juli) €70,-

Optie 2: €170,- 

Optie 3: Betaling in 2 termijnen (€85 per termijn)

Optie 3: Neem je een vriendin mee naar de retraite? Dan betaal je €150,- (inclusief btw) per ticket – laat dat aan ons weten via hallo@gillianbakker.com

* wil je graag meedoen, maar valt het buiten je budget? Laat het ons weten via hallo@gillianbakker.com. Dan kijken we naar een oplossing. Zelf ontwikkeling, spiritualiteit en ontspanning is voor iedereen!

Zij gingen jou voor en zeiden dit:

over de facilitators

Gillian Bakker

Gillian is gecertificeerd spiritueel coach en breathwork facilitator. Zij faciliteert breakthroughs door middel van breathwork. 

Transformatie en groei zijn kernwaarden van Gillian. Haar breathwork journeys staan daarom in trant van dieper in jezelf keren en jouw bewustzijn vergroten. 

Op 10 september faciliteert zij een ander soort ademwerk – namelijk een journey volledig gericht op ontspanning en zelfliefde. 

Gillian is de geweldige moeder van haar dochter Bibi. 

Wies Simons

Wies is een ervaren space holder en erkend alternatief therapeut. Zij begeleidt vrouwen op hun innerlijke reis voor meer ruimte, rust en lichtheid. 

Op 10 september verzorgt Wies de liefdevolle cacao ceremonie. Zij laat je verbinden met jouw intuïtie en hartsverlangen. Wies laat je ontdekken hoe jij zachter kunt zijn voor jezelf en anderen. 

Wies is de geweldige moeder van haar zoon Vins. 

Self-care isn't selfish & you can't pour from an empty cup

Ik gun het jou dat je goed voor jezelf zorgt en dat jij jezelf net zo veel liefde geeft als jouw kind(eren). Je verdient het om in de watten gelegd te worden  – zeker deze middag.