become LIMITLESS

Jouw onzekerheid wordt je beste vriendin. Écht. Op 3 juni ga ik je leren genieten van de stem die steeds zegt “maar kan ik dit wel?”

Show up. Zelfverzekerd.

hey, overthinker!

het is tijd om je gedachten uit te zetten en meer in je lichaam te zitten. Ervaar wat de gedachte “ik weet niet of ik dit wel kan” lichamelijk met jou doet.

Voel je een knoop in je maag? Een brok in je keel? Of misschien voel je niks en ben je verdoofd. Dit onderzoeken we op 3 juni.

In plaats van in de emotie te zitten, zoals je gewend bent te horen, leer ik je ervan te genieten.

Leer jouw onzekerheid te transformeren naar genot zodat het je niet meer tegenhoudt de volgende stap in je carrière te zetten. 

magie in 1 middag

Voorbereiding

Zodra jij je inschrijft voor de ademwerksessie krijg je een aantal mails van mij die je voorbereiden op 3 juni. Zo weet ik zeker dat je het maximale uit onze sessie haalt.

Ademwerk

Op 3 juni begeleid ik je door 1 uur verbonden ademhaling. Door middel van een speciale ademhalingstechniek heb je toegang tot je onbewuste. Op die manier ben je in staat emoties los te laten en volledig te ontspannen.

Transformatie

Voorafgaand aan het ademwerk, neem ik je mee door een fysieke meditatie. Ik leer je de sensaties van onzekerheid in je lichaam te waarderen en daarmee te transformeren naar iets positiefs. You're limitless, baby!

Integratie

+/- 7 dagen na de sessie spreken we elkaar 30 minuten via Zoom. We bespreken wat de sessie bij jou heeft losgemaakt. Als je nog ergens hulp bij nodig hebt, kijken we samen naar vervolgstappen.

programma

13:15 uur  ‣ inloop en acclimatiseren

13:30 uur ‣ welkom & introductie

13:40 uur ‣ meditatie gericht op lichamelijke sensaties

13:55 uur ‣ start 1 uur ademwerk

14:55 uur ‣ inzichten opschrijven en delen

15:15 uur ‣ langzame uitloop

Wat heb je nodig:

  • yogamat
  • warm dekentje (fleece)
  • oordopjes of koptelefoon (opgeladen!)
  • jouw journal
  • oogmasker (optioneel)
  • losse kleding

Ik zorg verder voor een warme, veilige omgeving, heel veel water, tissues en een onvergetelijke ervaring.

Waar en wanneer

de details van deze magische middag

Bluebirds Yoga Haarlem

Vlakbij het station van Haarlem vind je deze prachtige locatie. Het adres is Rozenstraat 5.

datum en tijd

Blokkeer alvast jouw agenda: zaterdag 3 juni 2023 van 13:15 uur tot 15:15 uur

zij gingen jou voor

This was so uncomfortable in the beginning, and so amazing at the end. Thank you for being such a gifted facilitator. I didn't know how much I needed this session.
Birga
Mijn hele lichaam begon te shaken van de ervaring en jouw stem die précies vertelde wat ik voelde. Je hebt echt de feeling ervoor!
Joy

de ultieme vorm van self-care: investeren in jouw holistische welzijn

Ik zou het zonde vinden als jouw onzekerheid jou weerhoudt van je grootste (carrière) stap. Daarom hoop ik je op 3 juni te zien!