Ademwerk LIVE 11 DEC – kom je ook?

Uit je hoofd, in je lichaam

Transformatie, rust en groei voor de high performer

Werk, een sociaal leven, sporten, huishouden, kinderen – soms is het leven te druk en kom je niet aan rust, ruimte en groei toe. Tot nu. 

Gillian Bakker

Binnen 10 minuten weer genoeg rust om je werkdag door te komen

Download de gratis meditaties met affirmaties, motivatie en vooral veel rust. Perfect voor jouw morning commute.

Boek jouw breakthrough

Kom naar een ademwerk ceremonie, boek een 1:1 sessie of boek een maand Voxer met mij (aka stalk mij).

01

Rust, healing en transformatie

Ademwerk ceremonie

Uit je hoofd. In je lichaam. Ervaar emoties. Laat ze los. Bereik nieuwe inzichten. En doorbreek gewoontes die je klein houden. Dat is de kracht van ademwerk. Kom langs bij een van de live ceremonies of online via Zoom.

02

Gillian Bakker

werk vanuit purpose

Een baan die bij jou past

Een baan die écht bij je past. Na de Career Compass weet jij waarnaar je moet zoeken op Indeed en LinkedIn. Middels mijn 5 stappen systeem kom je erachter wat het beste bij jou past. 

03

Gillian Bakker

voor de ex-topsporter

Carrière na topsport

Heb je jarenlang aan topsport gedaan en weet je niet wat je nu moet doen qua werk? Of hoe je jouw topsport ervaring kunt integreren in je loopbaan? Journal dan mee in The Champion in You en kom erachter. 

Lieve woorden van cliënten

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing vestibulum cursus, lorem sit amet viverra pulvinar tristique."

Gillian Bakker

Mijn missie

Ik faciliteer breakthroughs waardoor jij groeit, minder stress ervaart en rust hebt in je hoofd en lichaam.

As seen in:

Take the Leap Podcast

Een podcast voor high performers die houden van persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit en het creëren van een droomcarrière. Of dat nu het starten is van een eigen bedrijf of het krijgen van die ene promotie! We praten over de benodigde skills & mindset om jouw top te bereiken. Take the Leap is Engelstalig.

Hi, Gillian, aangenaam!

Ik help jou stress te verminderen

Ik ben breathwork facilitator en spiritueel coach. Mijn achtergrond ligt in topsport als voormalig internationaal ijsdanser en in de zakelijke dienstverlening als online marketeer. Zoals mijn slogan al zegt: it’s not about me, it’s about you. Het is mijn missie om jouw breakthroughs te faciliteren zodat jij nóg meer groeit, minder stress ervaart en meer rust krijgt in je hoofd en lichaam. Ik hoop je snel in een van mijn sessies te ontmoeten.

5

Years of experience in coaching

100+

clients helped throughout career

$2M

MY CLIENTS' LAUNCH EARNING THIS YEAR

68

biz owners joined the mastermind

Ademwerk

Uit je hoofd en in je lichaam. Kom naar een van de (online) ceremonies en ervaar jouw breakthrough. Ademwerk faciliteer ik voor groepen, duo’s of 1:1. 

Courses & boek

Wil je meer leren over carrière, jouw purpose en zelfontwikkeling? Begin dan bij de Career Compass of mijn guided journal. Begin bij de basis!

1:1 begeleiding

Één doel, één maand lang, onbeperkt vragen stellen, sparren, ongelimiteerde motivatie. Heb je een (carrière) doel dat je wil behalen? Ik ben je cheerleader.

werk met mij

Place Your Signature Offering Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam non malesuada diam. Ut consectetur a elit ut egestas. Morbi lacus massa, pellentesque dapibus nulla sed, posuere interdum lectus.

Show notes & blog

Lees hier gratis tips & tricks en natuurlijk de show notes van de podcast Take the Leap

Boek jouw breakthrough

Ik hoop je snel te ontmoeten in een van mijn sessies! Bekijk de agenda voor de aankomende ceremonies of ga zelf aan de slag middels de courses en journal. 

HOME     |     ABOUT     |     WORK WITH ME     |     SHOP     |     BLOG     |     CONTACT