De weg naar hartstochtelijke liefde

LIMITLESS love

Wat staat er in de weg van hartstochtelijke liefde? Met jouw partner en met jezelf. 

Ervaar (zelf)liefde, laat emotionele baggage achter, verdiep je in de balans tussen jouw behoeftes en die van je (toekomstige) partner. 


De early bird is nog geldig tot:

Dagen
Uren
Minuten

Ai, dat ging wéér niet zoals je had gehoopt

De date van je dromen appt net dat hij/zij je ‘wel leuk vindt, maar geen relatie met je wil’. Pfff, moedeloos word je ervan.

Of jij en je partner hebben dezelfde ruzie voor de 100e keer. Jullie gaan weer boos naar bed. Wanneer houdt het een keer op?

Well congratulations. Je loopt tegen een patroon aan. Eentje die je kunt veranderen. 

Hier vind je een aantal symptomen van een (onbewust) patroon in de liefde:

 • Je date mensen die enge vergelijkingen hebben met je vader. Of je moeder. Ieuw, nee niet op die manier…maar op emotioneel vlak.
 • Je voert vaak dezelfde discussies (ongeacht je partner). Alsof er terugkerende thema’s zijn in jouw ruzies.
 • Love bombing voelt op onbegrijpelijke wijze goed aan. But why?
 • De titel independent woman draag je met trots op je voorhoofd. Een partner heb jij niet nodig, want je kunt het allemaal wel alleen. De rekening betaal je liever ook 50/50. Zo ben je hen niks verschuldigd. 
 • Je voelt je rete ongemakkelijk wanneer je lover je een welgemeend, liefdevol compliment geeft. 
 • Je stalkt jouw oogappeltje op alle sociale media mogelijk. Ze waren nét nog online. Hoezo sturen ze niks terug?! Hallo?!
 • Zodra een date jou te veel appt, haak je af. Geen tijd/energie voor iemand die zo in je aura zit. 
 • Je hebt het gevoel dat je gehaast (levens)keuzes moet maken omdat jouw date/partner zijn/haar antwoord allang weet…
 • …of je ergert je aan je partner die maar geen (levens)keuze lijkt te kunnen maken. Je gaat twijfelen aan jullie liefde.

Je wil verandering

Want je wil

 • Een liefdevolle, vurige relatie met iemand die naadloos op jouw ziel aansluit. Waarbij alles ‘makkelijk’ lijkt te gaan.
 • (Opnieuw) Leren vertrouwen in een partner. Je bent het zat om met muren om je hart heen te leven.
 • Jezelf zodanig goed kennen dat je niet langer twijfelt, je vanzelfsprekend jouw grenzen aangeeft en bezield uitkomt voor jouw behoeftes.
 • Je verdiepen in de dynamiek tussen jou en je (toekomstige) partner zodat je elkaar (nog) beter kunt begrijpen.
 • Ongeremd jezelf kunnen zijn in je relatie of terwijl je date. 
 • Alles van jezelf liefhebben zodat het oordeel er van een ander er totaal niet meer toe doet.

Het staat voor je in de sterren

liefde kiest jou

In een transformerende dag activeer je jouw liefdesleven, breek je los van zelfsaboterende gewoontes en word je bewust van jouw romantische potentieel. We gebruiken een holistische benadering en evoceren body, mind en soulJouw liefdesleven wordt herboren door nieuwe inzichten en emotionele ontlading die je ontvangt tijdens LIMITLESS Love. 

ontspanning

De dag staat in teken van rust. Even met jezelf zijn. Zet je gedachten uit en kom terug in contact met je lichaam en gevoel.

verdieping

We benaderen de liefde vanuit meerdere perspectieven: mind, body, soul. Het programma is zo in elkaar gestoken dat iedereen er iets waardevols uithaalt. Zij het inzicht of juist een emotionele doorbraak.

let's play

Een retraite is de uitgelezen kans ongegeneerd jezelf te zijn. Het is een speeltuin voor volwassenen. Je kunt je veilig uiten binnen onze groep gelijkgestemde vrouwen. Zeg wat je normaal gesproken niet durft te delen, bijvoorbeeld. Hier kan het, zonder oordeel of schaamte! Promise.

harmonie

Oefeningen, ademwerk, cacao, workshop - alles draait om jou rust te geven in je relatie of onstuimige dating leven. Laat de balans weer terugkomen in je leven.

programma

09:30 uur – Inloop

10:00 uur – Opening & welkom

10:45 uur – Cacao ceremonie

11:45 uur – Ademwerk

13:00 uur – Lunch

14:00 uur – Workshop ‘The Lovers’

15:00 uur – Workshop ‘Liefde & Human Design’ met Birga Butenhoff

17:00 uur – Afsluiting ceremonie

17:30 uur – Einde dag

Praktisch

Datum: zaterdag 2 maart 2024

Locatie: Nieuwveen (details na reservering)

Eten: Lunch, snacks, drinken en cacao is inbegrepen – heb je dieetwensen? Geef die door via hallo@gillianbakker.com

Workshop 'The Lovers'

Polariteit – een belangrijk begrip in liefde. Mannelijke versus vrouwelijke energie. Actie versus overgave. Toewijzing versus afwijzing. Aan de hand van de tarot kaart ‘The Lovers’ neem ik je mee in (onbewuste) patronen in jouw liefdesleven. 

De tarot is een magische en praktische tool om in contact te komen met je intuïtie en onderbewuste. Door te reflecteren op wat je ziet op de kaart, krijg je nieuwe inzichten en antwoorden die je verder helpen in je proces. 

‘The Lovers’ vind ik een bijzondere kaart omdat het gaat om de vereniging van twee delen in jezelf. En dus niet om de vereniging tussen jou en een ander. Wanneer jij je één voelt, is dat ook wat je aantrekt. Want: as within, so without. Laat ‘The Lovers’ jou inspireren. 

Workshop 'Liefde & Human Design'

Human Design is een tool voor zelfexploratie. Het systeem bevat o.a. informatie over jouw energetische persoonlijkheid, behoeftes en purpose. Zie het als een soort blauwdruk. 

Birga Butenhoff is Human Design expert. Zij richt zich in deze workshop op 2 centrale thema’s: emoties en identiteit.

Welke voorkeuren heb jij? En hoe sluiten deze aan bij jouw (toekomstige) partner?

Weet jij bijvoorbeeld na de eerste date meteen al dat het klikt? Of heb je meer tijd nodig om het te doorvoelen? 

Heeft jouw hart een duidelijke en sterke wil? Of ben je flexibel in jouw passies?

Dit soort vragen en nog véél meer kan Birga voor jou beantwoorden.

Volle overgave

Betaal in 1 termijn
333
 • Toegang tot de retraite
 • GRATIS opname van de ademwerksessieR
 • GRATIS Human Design chart (incl. uitleg)
 • GRATIS Masterclass Manifesteren

2 of meer termijnen

1x per maand
175
 • Toegang tot de retraite
 • GRATIS opname van de ademwerksessieR
 • GRATIS Human Design chart (incl. uitleg)
 • GRATIS Masterclass Manifesteren
 • Maximaal 30 dagen na de retraite de tweede termijn voldoen
 • 3 termijnen van €120

ACCEPTING love IS A courageous
ACT THAT TRANSFORMS NOT ONLY
YOUR
heart , BUT THE WORLD AROUND you.

Alleen jij weet of deze dag voor jou bestemd is. Ik bied je 2 maart de mogelijkheid om jouw liefdesleven te intensiveren. Gun jezelf de liefde waar je altijd al van hebt gedroomd. 

JOUW vragen beantwoord

Ja en nee – voel jij iets bij de woorden op deze pagina en/of mijn Instagram posts? Ben je nieuwsgierig? Zou je er meer over willen weten? Dan is deze dag zeker voor jou. Heb je weerstand of vind je het te zweverig? Dan is het wellicht niet voor jou. Ik laat dit aan jou over. De basis van mijn retraites ligt in de spiritualiteit en we zullen ons bewustzijn vergroten. Voorkennis heb je trouwens niet nodig, LIMITLESS Love is voor ieder niveau toegankelijk!

Ja en nee. Dat ligt aan jouw persoonlijke omstandigheden. Je kunt er sowieso voor kiezen om bepaalde onderdelen niet (helemaal) mee te doen.

Zowel ademwerk en cacao hebben bijwerkingen en contra-indicaties. Neem alsjeblieft contact met mij op.

IEDEREEN is welkom: single, taken, gay, straight…In mijn marketing gebruik ik beeldmateriaal van hetero stellen om het concept polariteit aan te duiden. Ik spreek in termen van ‘mannelijke’ en ‘vrouwelijke’ energie. Dit alles staat LOS van gender, $.exualiteit en maatschappelijke normen. Binnen mijn LIMITLESS retraites ben je VRIJ om te zijn wie JIJ bent.

Ja. Mijn retraitedagen zijn bedoeld om iets in jou los te maken. Het proces dat begint, kan langer duren. Je kunt reviews van mijn vorige deelnemers daarover lezen. De inzichten die je opdoet tijdens LIMITLESS Love blijven je een lange tijd bij en krijgen een ripple effect in je dagelijks leven. 

Nee, ik ook niet. Iedereen bevindt zich op een ander punt in haar innerlijke reis. Dus wat er bij jou intern speelt, verschilt van andere deelnemers. De inzichten die jij haalt uit de dag zullen heel anders zijn dan die van anderen. En dat maakt dit werk zo bijzonder! Belangrijk is dat je nieuwsgierig bent en open staat om informatie tot je te nemen die je verder zal brengen in jouw leven. Jij bepaalt wat je doet met inzichten uit LIMITLESS Love: meenemen en toepassen of niet. Jij bent verantwoordelijk voor jouw levenspad.

Dat is ok, je hoeft namelijk niks te delen als je dat niet wil. Ik zorg voor een sacred space – een veilige omgeving waarin er geen oordeel of schaamte is. Wat er tijdens LIMITLESS Love wordt gedeeld blijft tussen de deelnemers van die dag (daar ben ik wel heel streng in!). Maar je zult nooit geforceerd worden om jouw interne ervaring te delen als jij je daar niet comfortabel bij voelt. Ik geef je altijd een journal en een pen zodat jij jouw gedachtes kunt noteren. Dat kan al helend genoeg zijn.

Dat begrijp ik helemaal. Het is ook spannend. De gedachtes en emoties die opkomen zijn vaak onvoorspelbaar. Zeker als je niet weet wat je kunt verwachten. Vraag is: ben je bereid het te ervaren? De dag wordt begeleid door (hoog)opgeleide, ervaren en professionele facilitators/space holders. Wij zijn er om jou zorgvuldig te begeleiden in dit proces. En weet dat je nergens aan mee hoeft te doen, je kiest wat je wel en niet wil doen tijdens de retraite.

Je hebt lifetime toegang tot de middelen die in het integratie pakket zijn opgenomen. 

Als je naar de retraite bent geweest, kun je geen geld terugvragen. Het kan soms voorkomen dat je (last minute) moet afmelden wegens ziekte of andere redenen. Ik hanteer het volgende:
– tot 7 dagen voor de retraite afmelden = 100% geld terug.
– tot 48 uur voor de retraite afmelden = 50% geld terug.
– na 24 uur voor de retraite afmelden = geen restitutie. 

Maar neem vooral contact met mij op in dit soort gevallen, dan kunnen we een gepaste oplossing vinden waarin we ons allebei kunnen vinden. Soms is er nou eenmaal sprake van overmacht!

Ontmoet jouw facilitators

Gillian

Ik ben adem- en schaduwwerk facilitator voor high performing vrouwen die ambitieus zijn in hun werk en/of gezinsleven. In mijn werk en retraites richt ik me op het creëren van doorbraken – een ‘aha-moment’. Ik breek de overtuigingen af die je hebt rondom liefde, succes, gezondheid en geld. Mijn aanpak is motiverend, tikkeltje tough love en doortastend. En mijn passie is om jouw gedachten stil te krijgen en jou weer in contact te laten komen met je lichaam.  

Heb je vragen of wil je (digitaal) een kop koffie doen? Schroom niet om met mij contact op te nemen via hallo@gillianbakker.com.

Ik hoop je snel te mogen begeleiden op jouw innerlijke reis. 

Wat je mag verwachten

Self-care isn't selfish & you can't pour from an empty cup

Ik gun het jou dat je goed voor jezelf zorgt. Je verdient het om in de watten gelegd te worden. Je bent tot het einde van de pagina gekomen. Voel je dat je erbij wil zijn? Reserveer dan jouw plek.