become LIMITLESS

Waan je een dag in de wereld van sensualiteit, transformatie, schaduw werk en groei. Iedere retreat heeft een andere intentie. 

Kies een dag op gevoel.

Mijn retreats hebben als overkoepelend thema “become limitless”. Kom naar een van deze dagen als je een plateau voelt. Dat kan zijn in je bedrijf, je liefdesleven of persoonlijke ontwikkeling. 

Tijdens een retraite kun je jezelf onttrekken aan de hectiek van het dagelijks leven. Hierdoor ervaar je meer innerlijke rust en helderheid, wat je kan helpen bij het vinden van antwoorden op belangrijke vragen en het nemen van belangrijke beslissingen in jouw leven.

5 augustus | 14:00 uur

SACRED SHADOW

Alchemize pain into pleasure

Jouw schaduwkanten – onzekerheid, onwaardigheid, angsten, jaloezie – zijn er niet om jou te pesten. Je hoeft niet tegen deze kanten van jezelf te vechten. 

Wanneer je deze delen van jezelf liefhebt, integreert en viert – ontstaat er een gevoel van heelheid. 

Dag retreat op 5 augustus in Amsterdam i.s.m. Pieternel de Winter.

10 september | 13:00 uur

LIMITLESS mom

Een dag vol ontspanning voor alle lieve moeders! Vind de balans tussen jouw rol als moeder en jezelf als sensuele vrouw. Laat je deze dag lekker verwennen door mij en andere facilitators. You deserve it.

10 september in de regio Den Haag i.s.m. Wies Simons

LIMITLESS entrepreneur

N.T.B. – een dag voor vrouwelijke ondernemers. Nieuwe motivatie, netwerken en inzichten gecombineerd met een power-up ademwerk journey. Deze retraite dag staat nog in concept. 

JE VOELT EEN f✴︎ck yes MAAR LIEVER EEN ANDERE DAG?

Blijf op de hoogte van nieuwe retreats en ik laat je als eerste de nieuwe data weten.