Logo Gillian Bakker

Doe de gratis Schaduw Archetype Quiz

Leer je onzekerheid, perfectionisme, people pleasing en angst voor het onbekende beter kennen. Integreer jouw verschillende schaduwen voor meer succes & geluk!

GRATIS

werkboek & audio

Ga direct aan de slag met het werkboek inclusief (reflectie)oefeningen, voorbeelden en theorie. Of beluister het audio bestand waarin ik je persoonlijk meeneem naar je schaduw. Je ontvangt het meteen in je inbox. Geen gedoe! 

Daar zit je dan...

…zwoegend achter je bureau, de laatste woorden voor de deadline te typen. Je hebt talloze persoonlijke ontwikkeling podcasts beluisterd en zelfhulpboeken verslonden, maar toch blijft de innerlijke rust ver te zoeken. Aan je collega’s en baan ligt het niet. 

Je verlangt naar minder stress en zonder knoop in je maag naar je werk gaan. Je weet dat het mogelijk is, maar je kunt je vinger niet precies leggen op wat er nu ontbreekt. 

Wil je dat nu onderzoeken? Begin met de quiz hieronder. 

Over mij

Gillian, aangenaam! Het lijkt wel alsof ik 100 verschillende levens heb gehad. Van internationaal topsporter (kunstschaatsen) tot ondernemer tot marketeer in loondienst met een burn-out. Van alleenstaand moeder tot rouwende dochter. Ik identificeer me met geen enkele rol, dit zijn “slechts” de fases in mijn liefdevolle leven. 

Fases die mij ontzettend veel geleerd hebben over emotioneel welzijn, doorzettingsvermogen, weerbaarheid en aanpassingsvermogen. 

Iets in mij knapte toen mijn moeder overleed. Mijn dochter was toen pas 5.5 maanden oud. Met haar verlies werd me één ding heel duidelijk: dit leven is eindig, je hebt alleen het hier en nu. Ondanks dat ik altijd al een passie heb gehad voor spiritualiteit, kon ik toen pas volledig toegeven aan mijn hartsverlangen. Ik wil anderen bijstaan op hun spirituele pad. Adem- en schaduwwerk is mijn methode. 

Mijn passie is de balans (het raakvlak!) vinden tussen wetenschap en spiritualiteit. Tussen denken en voelen. Ademwerk is voor mij dé tool daarin. Het is een ontzettend menselijke handeling die je hart & ziel openbreekt. 

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten op jouw innerlijke reis!