Logo Gillian Bakker

ontdek de magie van schaduwwerk

Emotionele weerbaarheid door te leren floreren met jouw (negatieve) onbewuste patronen. Ga je patronen niet fixen, maar leer ze liefdevol en succesvol inzetten. Kom in contact met de donkere kanten van jezelf en leer volledig van jezelf te houden! 

Wat is schaduwwerk?

Schaduwwerk is het krachtigste middel om onbewuste delen van jezelf, die je vaak onderdrukt of negeert, naar het licht te brengen. Deze verborgen aspecten van je persoonlijkheid, ook wel je ‘schaduw’ genoemd, kunnen bestaan uit onverwerkte emoties, overtuigingen en gedragspatronen die je persoonlijke groei belemmeren.

Vaak willen we niet aan onszelf toegeven dat we perfectionistisch zijn, controledrang hebben of constant people pleasen. Maar daar ligt juist de crux. Hoe meer we die gedeeltes van onszelf afstoten, hoe sterker ze terugkomen in ons leven. Je herkent een schaduw aan een negatief patroon wat zich blijft herhalen in je leven of aan zwaardere emoties die je liever niet voelt. Denk aan, constant over je eigen grenzen heengaan, relaties aantrekken met emotioneel niet beschikbare mensen of continu getriggerd zijn door andermans opmerkingen. 

Wat is het verschil met therapie?

Werken met patronen in gedrag en mindset komt veel voor in (traditionele) therapie. Toch is er een groot verschil met schaduwwerk – zeker in mijn praktijk.

Therapie richt zich voornamelijk op het verwerken van specifieke trauma’s en emotionele problemen. Je wilt helen van symptomen en mentale/emotionele klachten. Het brengt je mentale en emotionele gezondheid weer naar een goede basis.

Schaduwwerk daarentegen is een diepgaand zelfonderzoek dat je helpt je volledige zelf te omarmen en je innerlijke kracht te herontdekken. Naast praten worden er meerdere (intuïtieve) tools gebruikt, waaronder kaartleggingen, ademwerk, plant medicijn, astrologie…en nog veel meer!

Je hoeft jezelf niet te fixen! Je bent perfect zoals je bent. Dat weet je. En nu voel je dat je verder wilt! Je wilt (weer) compleet in contact staan met je ziel.

omgaan met onzekerheden blogpost ademwerk Gillian Bakker

Klaar om de diepte in te gaan?

Je kunt op verschillende manieren met mij samenwerken.

1:1 losse sessies

Je kunt een losse sessie á 2 uur boeken. Kom laagdrempelig in contact met schaduwwerk.Maandtraject

In een maandtraject combineren we schaduw- en ademwerk. We focussen ons op 1 thema in je leven (ex. werk, liefde, gezondheid).

3 maanden traject

In het 3 maanden traject gaan we all in. Alle thema's komen aan bod. Je bent klaar voor een complete transformatie in je leven!

Praktische details

Locatie

Mijn sessies kun je volgen in Vleugels – het centrum voor complementaire gezondheid. Vleugels vind je aan de Elandstraat 77a in Den Haag.

Aan de slag

  1. Kies een sessie die het beste bij jou past!
  2. Boek eventueel jouw gratis kennismakingsgesprek. Daarin leren we elkaar beter kennen en denk ik met je mee wat het beste bij je past.
  3. Voel je een klik en wil je aan de slag? Dan plannen we samen de eerste sessie in.
  4. Onze sessie vindt plaats op het afgesproken tijdstip. Houd rekening met ongeveer 2 uur. 
  5. Je betaalt de sessie achteraf via de factuur. Voor trajecten factureer ik 25% vooraf, het overige bedrag achteraf. Lees hier meer informatie over mijn tarieven en betalingsregelingen. 
  6. We houden contact op de afgesproken tijden voor een kleine check-in. 

Start hier

Doe de gratis
Schaduw Archetype Quiz

Welk onbewust patroon zorgt nu voor de meeste stress? Ontvang direct een werkboek, audio bestand en reflectievragen.

Over mij

Gillian, aangenaam! Het lijkt wel alsof ik 100 verschillende levens heb gehad. Van internationaal topsporter (kunstschaatsen) tot ondernemer tot marketeer in loondienst met een burn-out. Van alleenstaand moeder tot rouwende dochter. Ik identificeer me met geen enkele rol, dit zijn “slechts” de fases in mijn liefdevolle leven. 

Fases die mij ontzettend veel geleerd hebben over emotioneel welzijn, doorzettingsvermogen, weerbaarheid en aanpassingsvermogen. 

Iets in mij knapte toen mijn moeder overleed. Mijn dochter was toen pas 5.5 maanden oud. Met haar verlies werd me één ding heel duidelijk: dit leven is eindig, je hebt alleen het hier en nu. Ondanks dat ik altijd al een passie heb gehad voor spiritualiteit, kon ik toen pas volledig toegeven aan mijn hartsverlangen. Ik wil anderen bijstaan op hun spirituele pad. Adem- en schaduwwerk is mijn methode. 

Mijn passie is de balans (het raakvlak!) vinden tussen wetenschap en spiritualiteit. Tussen denken en voelen. Ademwerk is voor mij dé tool daarin. Het is een ontzettend menselijke handeling die je hart & ziel openbreekt. 

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten op jouw innerlijke reis!

In het kort

The only way out
is through

Ervaar de magie van voelen. Kom terug in connectie met je hart, ziel en lichaam.