Logo Gillian Bakker

FUSE

Hoe reageer je als ik zeg dat jouw perfectionisme, people pleasen, controledrang, overdenken en faalangst jouw grootste troef kan zijn? Het is mogelijk! In plaats van afzetten en vermijden, leer je in FUSE deze kant(en) van jezelf liefhebben. Zodat je er beter mee kunt omgaan en het geen impact meer heeft op je carrière, gezinsleven en relaties. 

"Hoe moet ik omgaan met [fill in the blank]?"

Als je Google geschiedenis er zo uit ziet, dan ben hier aan het juiste adres. Je bent het oppervlakkige advies zoals ‘situaties accepteren zoals ze zijn’ of ‘de lat niet te hoog leggen’ zat. Want wat schiet je daarmee op? Precies niks. 

In FUSE gaan we daarom op zoek naar de ware oorzaak van je perfectionisme, controledrang, people pleasen en faalangst. En zoals de programmanaam suggereert, help ik jou deze dingen te integreren in plaats van te vermommen of ontwijken. 

Hoe meer aandacht je vestigt op jezelf veranderen of het probleem te negeren, hoe langer het standhoudt. Na FUSE ben voor eens en altijd af van de grip die deze onbewuste patronen op je hebben. 

"The path to success is paved
with the shadows we've integrated"

Jouw minder sterke kanten zijn de sleutel tot je geluk en succes.
Leer hoe je alle delen van jezelf lief hebt en effectief inzet zodat je iedere storm in je leven aankunt.

Zo werkt FUSE

In mijn praktijk focus ik op de connectie tussen mind, body & soul. 

omgaan met onzekerheden blogpost ademwerk Gillian Bakker

Ademwerk

Tijdens de ademwerk ceremonie ontspan je, laat je vastzittende emoties los, krijg je nieuwe inzichten en kun je jezelf weer compleet opladen. We doorbreken jouw patroon door jouw lichaam erbij te betrekken en je gedachten uit te schakelen. 

Schaduwwerk

Ga op zoek naar de oorzaak van jouw perfectionisme, controledrang, people pleasen en faalangst. Leer het te identificeren in verschillende situaties en welke fysieke sensaties daarmee gepaard gaan. 

Oefeningen & zelfstudie

Je ontvangt voor aanvang een stukje theorie, reflectievragen  oefeningen die je ondersteunen in jouw proces. Je krijgt lifetime toegang dus je kunt ze doen in jouw eigen tijd. 

En verder...

Persoonlijke begeleiding

Jouw pad is uniek. We kijken naar jouw persoonlijke situatie en waar je behoefte aan hebt. In onze gesprekken staat jouw geluk centraal.

Intenties

Het laatste wat ik wil is je nóg meer doelen laten stellen. Daarom werken we met intenties. Die houd je langer vol en zijn liefdevoller. 

Maatwerk

Meer of minder aandacht besteden aan een bepaald onderwerp? Dat kan. Dit traject is maatwerk. Samen stellen we jouw programma samen. 

Don't just take my word for it...

Waarom je in jezelf investeert

Weerbaarheid

Na dit traject heb je alle tools en (zelf)kennis in huis om iedere storm in het leven te trotseren. Je hebt meer dan voldoende zelfvertrouwen, zelfliefde en zelfrespect om keuzes te maken die goed zijn voor jou.

Bevrijding

Je bevrijd jezelf van negatieve patronen, gedachten en situaties die je nu vasthouden. Je leert hoe je zwaardere emoties liefdevol ervaart, toelaat en uiteindelijk weer loslaat.

Rust

Jij bent weer aan het stuur van je eigen leven. Door schaamteloos voor jezelf (en jouw geluk!) te kiezen in ieder moment, ervaar je innerlijke rust. Je zit op het juiste pad.

1 maand, jij en ik. Ben je er klaar voor?

FUSE

JOUW INVESTERING

€600

Je doet nu een aanbetaling van 25%. De rest factureer ik achteraf. Je kunt ook in termijnen betalen.

Geld terug garantie

Ja, dat lees je goed. Dit is in de wellness branche niet gebruikelijk, maar ik ga het toch doen. Ik geloof namelijk 100% in FUSE. Ik weet dat als we dit traject samen doen, jij hier je leven lang profijt van hebt. Er is alleen één voorwaarde. En dat is dat jij je overgeeft aan het proces en jezelf volledig committeert om je volgende niveau te bereiken. 

Wat gaan we doen?

Week 1

Welkom & intenties

 • Kennismaking & deep dive in jouw grootste schaduw
 • Theorie & achtergrond schaduwwerk
 • Begrijpen van jouw zelfsaboterende gedrag + jouw overtuigingen

Week 2

Coaching

 • Casuïstiek: hoe uit jouw schaduw zich?
 • Genot halen uit pijnlijke, zwaardere emoties/situaties
 • Coaching op jouw persoonlijke situatie

Week 3

Ademwerk ceremonie

 • 1:1 ademwerk ceremonie
 • Focus op (emotionele) blokkade opheffen 
 • Nieuwe inzichten over jouw schaduw: hoe kun je het anders benaderen?

Week 4

Coaching & afronding

 • Jouw bevindingen bespreken
 • Concrete vervolgstappen
 • Ode aan jouw schaduw

Ben je klaar om in te stappen?

Ik kan niet wachten om je te begeleiden op dit mooie pad! Iedere week samen duiken we steeds iets dieper in de wereld van emotionele alchemie, oude wijsheden en energetisch werk. Zodat jij terugkomt in je veerkracht, weerbaarheid en hoogste vorm van geluk!

Alle details op een rijtje

 • 1:1 live sessies in Den Haag of Amsterdam – wat jou het beste uitkomt. 
 • Gepersonaliseerde ademwerk ceremonie waarin ik inga op jouw grootste blokkade. 
 • Theorie, reflectievragen, meditaties en oefeningen. Je krijgt ze in de vorm van een PDF in jouw mailbox. 
 • Video instructies voorafgaand aan de ademwerk ceremonies zodat jij je goed kan voorbereiden en het maximale uit onze sessies kunt halen. 
 • Persoonlijke contact via Telegram. Stuur mij een (voice) berichtje als je advies nodig hebt of even je hart wilt luchten gedurende onze tijd samen. 

"Your life does not get better by chance,
it gets better by change."

Jim Rohn