Logo Gillian Bakker

Voor wie

Belemmerende overtuigingen, kritische gedachten, negatieve patronen, stress en trauma – vroeg of laat krijgen we er allemaal mee te maken. 

Al vrij snel grijpen we naar therapie. Wat goed is, want het geeft ons nieuwe inzichten en we leren alles een gepaste plek te geven in onze werkelijkheid.

Maar wat betekenen deze dingen voor je? Waarom maak je het mee? Dat zijn vragen die alleen je ziel kunnen beantwoorden. 

Therapie is wetenschappelijk, schaduwwerk (en mijn ademwerk) is spiritueel.

Holistische benadering

Wat kan jouw intuïtie vertellen over het verloop van jouw leven? Is er een mogelijkheid dat de dingen die je hebt meegemaakt onderdeel zijn van jouw missie op aarde?

Als je therapie hebt gevolgd maar geen antwoord kunt geven op deze vragen, is schaduwwerk (i.c.m. ademwerk) wellicht iets voor jou.

In mijn trajecten bekijken we jouw stressklachten, negatieve ervaringen en angsten vanuit een ander perspectief. Hoe kun je jouw verleden integreren in het hier-en-nu zodat het bijdraagt aan jouw gelukkige toekomst. 

Wanneer je jouw ziel te lang negeert, kom je terecht op een verkeerd pad, bijvoorbeeld een loopbaan die niet bij je past of een slechte relatie. In schaduwwerk en ademwerk, zetten we jouw logische gedachten heel even uit en luisteren we naar wat o.a. jouw intuïtie je wilt vertellen. Je komt terug in contact met jouw onderbuikgevoel en hartsverlangen. Naast schaduwwerk en ademwerk gebruik ik in mijn praktijk ook intuïtieve kaartleggingen, astrologie en human design.

Je bent een fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel mens.  Zorg goed voor alle facetten van jezelf!

Voordelen van ademwerk Gillian Bakker Take the Leap podcast

Twijfel je of dit iets voor jou is?

Neem gerust contact met mij op om jouw situatie te bespreken of plan een vrijblijvende afspraak in. Mijn praktijk is open voor iedereen, je hoeft niet religieus te zijn of de laatste stand van de sterren te weten. Je hebt alleen de behoefte om je zelfkennis te verdiepen op een andere manier.